Elämää muuttavia kursseja

Kuva: Tomi Kimura

Kuva: Tomi Kimura

Nämä kurssit ovat elämään syvällisesti vaikuttavia kursseja. Vaikutus ei ole vain tähän elämään, jota nyt elät, vaan kurssit muuttavat menneitä elämiä ja tulevia elämiä.

Jokainen mennyt elämäsi aspekti etsii valaistumista ja kurssille osallistuessasi autat menneisyyden elämien aspekteja oivaltamaan. Et siis työskentele vaan itsesi kanssa, vaan jokainen mennyt ja tuleva elämä kokee muutoksen, jos vain sallit sen.

UUSIA VERKKOKURSSEJA

Kaikesta huolimatta vesi virtaa niin kuin ennenkin
Kuva: Tomi Kimura

Kaikesta huolimatta vesi virtaa niin kuin ennenkin
Kuva: Tomi Kimura

VERKKOKURSSI KÄSITTELEVÄT HYVIN LAAJALTI ERILAISIA ELÄMÄN TILANTEITA, JOIHIN SAAT APUA JA SELKEYTTÄ, MIKSI JOKIN IHMISSUHDE TAI TILANNE ELÄMÄSSÄ TAPAHTUI.

KUN SAA LAAJEMMAN KUVAN ASIASTA, SIITÄ ON MYÖS HELPOMPI PÄÄSTÄÄ IRTI JA JATKAA ETEENPÄIN.

OLEN LUONUT UUSIA VERKKOKURSSEJA SEURAAVISTA AIHEISTA:

Nimen klikkaaminen vie sinut kurssin tietoihin 

KAIKKI KURSSIT LÖYTYVÄT MYÖS SIVUILTANI:

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu