Kuva:Tomi Kimura

Kuva:Tomi Kimura

DreamWalk -kokemus vanhempieni kanssa.

Äitini poistui tältä tasolta yllättäen tammikuussa 2010. Hän oli leikkauksessa, jonka piti olla helppo ja yksinkertainen, mutta toisin kävi. Äiti sai massiivisen verenvuodon ja menehtyi päivän aikana.

Äitini tuli yöllä luokseni ja kysyi saako hän lähteä? Tiesin, että hän oli väsynyt, ikää jo melkein 88 vuotta, ja hän ei olisi enää pystynyt jatkamaan intohimoaa, opettamaan pieniä lapsia soittamaan pianoa. Tässä työssä äiti oli Mestari, sai pienet 3-4 v soittamaan uskomattoman taitavasti. Annoin hänelle luvan lähteä ja sanoin, että me pidämme huolta isästä.

Äiti halasi minua ja poistui. Aamulla saan tietää, että hän poistui tuolloin tältä tasolta. Näin äitini kuoleman jälkeen kolmena eri päivänä omassa kodissaan ja hän vaikutti hyvin hämmentyneeltä. Hän ei ollut tietoinen siitä, että oli poistunut kehosta. Äiti oli kipulääkityksellä ja siksi hän vaikutti sekavalta. Viestin hänelle, että hän ei enää ole kehossa ja kehotin jatkamaan matkaa. Tuolloin minulla ei ollut riittävästi tietoja, mutta äiti katosi sen jälkeen.

Kuitenkin hän ilmestyi minulle tasan 8 kk poistumisensa jälkeen ja " keskustelumme " meni näin: " Äiti, olet tullut kotiin, oletko terve nyt? " Äitini laittaa takkinsa naulakkoon ja yllään hänellä on kaunis, sädehtivä, karmiinin punainen " kaapu ", joka värähteli ja oli uskomattoman kaunis. Punainen väri ei ollut oikein äidin käyttämä väri ja siksi se jäi mieleeni. Hän sanoi: " Olin 8 päivää sairaalassa, mutta nyt olen terve."

Äidin vaatteen väri sai minut hakeutumaan Crimson ( karmiininpunainen) Circle sivuille ja sieltä silmiini osuu DreamWalker Death - koulutus. Tämä on Adamus Saint - Germainin, Ylösnousseen Mestarin, uudessa ajassa laatima uudenlainen saattohoito - koulu.

Kurssilla saatan äitini enkelikotiin,  Kukkien Sillalle. Kokemus oli sanoinkuvaamaton ja kaunis ja puhdistava minulle, koska minulla ei ollut mahdollisuutta olla paikalla, kun hän poistui tältä tasolta. Kokemus puhdisti minun tunteitani syvältä ja sain uudenlaisen näkemyksen kuolemaan ja elämään. Äidin saattaminen Kukkien Sillalle, oli sanoinkuvaamattoman  kaunis kokemus. Sanat eivät sitä voi kuvata, mutta tunne oli aivan uskomaton ja näin sain päätökseen yhteiselle matkamme Maan päällä. Minun on ollut helppo päästää irti rakkaasta äidistä, koska tiedän minne olen hänet saattanut.

Isäni poistui kesällä 2012 ja nyt olin DreamWalker. Isäni oli melkein 97 vuotias ja hänen poistumisensa tapahtui lyhyen ajan kuluessa. Yhteinen matkamme alkoi näkymättömässä heti, kun hän poistui kehostaan. Muistutin häntä  fyysisessä kehossaan vielä ollessaan koko ajan, ettei hän ole yksin tuonpuoleisessa, vaan minä kuljen hänen kanssaan. Hän voi luottaa minuun ja löytää minut aina tuolta polulta, jota pitkin kuljemme.

Isä muistikin lupaukseni ja seisoi takanani pitäen kättään olkapäälläni. Sitten hän lähti tutkimaan ympäristöä, lapsuuden maisemiaan.... ... Koin hänen tunteitaan ja näin valon välähdyksiä, jotka liittyivät hänen tuntemaansa kehosta vapautumisen euforiaan.

Myöhemmin hän palasi luokseni ja viestitti olevansa valmis jatkamaan matkaa. Kuljimme eri tasojen ohi ja tulimme kristallikiteiden alueelle, joka on luovuuden, kauneuden ja kaiken uuden synnyttämisen taso, kaiken mielen tuolla puolella olevan kauneuden alueelle. Taiteilijana isäni haluaa tutkia tätä kauneutta ja puhtautta.

Myöhemmin hän palaa luokseni ja on valmis jatkamaan DreamWalkia. Kuljemme eteenpäin ja tulemme Kukkien Sillalle, jonka toisella puolella on Enkelikoti, enkeliulottuvuus.

Kuljemme käsikädessä sillan puoleen väliin ja isän henkiperhe lähestyy samaa tahtia vastakkaiselta puolelta. Keskellä siltaa luovutan isäni enkeleille ja isä jakaa viimeisen viestinsä minulle. Sitten hän kulkee henkiperheensä mukana toiselle puolelle ja minä katselen heidän kulkuaan. Minun on tehtävä päätös........ ja palaan takaisin ......

Enkeleiden suunnaton kunnioitus sitä kohtaan, että isä on vihdoin palannut kotiin pitkältä matkaltaan ja kunnioitus myös minua kohtaan, että olin luottanut itseeni niin paljon, että toin hänet tänne läpi maan lähialueiden, oli sanoinkuvaamaton kokemus.

Minulla on molempien saattamisesta valtavan hyvä ja rauhallinen olo, koska tiedän, minne olen heidät saattanut. Suru vanhemipien poistumisesta on myös ollut helpompi kohdata ja käsitellä.  Nyt juhlistan elämää.

Isä ja äiti ovat molemmat taiteilijoina aina kannustaneet meitä lapsia luottamaan itseemme ja näkemään kauneutta kaikessa. Olen kiitollinen kaikesta heidän antamastaan viisaudesta.

Isän sanat : " Muut tekevät mitä osaavat, sinä teet, mitä haluat, mitä valitset. "

Nämä kulkevat aina mukanani.

Ja niin se on!

DreamWalker saattaa siis saatettavan fyysisen kuoleman jälkeen. Siksi tämä on erilainen saattohoito, jonka uusi aika mahdollistaa. Voimme saattaa siirtyvät kunnioittaen oikean levon paikkaan ohi jälleensyntymän - tasojen ( = maan lähialueet)

Olen kirjoittanut E-kirjan 6 henkilön siirtymästä fyysisen kuoleman jälkeen. Toivon kirjan auttavan poistamaan luoleman pelkoa, jota suurin osa ihmiskunnasta kokee.

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu