Palvelukuvaus

Kuva Tomi Kimura

Kuva Tomi Kimura

Tämä palvelunkuvaus kertoo siitä kuinka toimit, jos päätät DWD - koulun käytyäsi itse saattaa siirtyviä henkiä enkelikotiin. Voit tehdä tästä siis ammatin itsellesi.

Peruspalvelun pakettihinta on 1200 euroa ja sisältää seuraavat palvelut ja 24% Alv.

1) Tutustuminen ja yhteyden luominen siinä elämän vaihessa, kun DreamWalk palvelusta tulee ajankohtaista. Kyseessä voi olla vakava sairaus tai kuoleman ajatus jostain syystä on noussut tietoisuuteen ja vaatii käsittelyä. Tapaamisia on vähintäin yksi, yleensä  2-3, mutta tapaamisia voi olla useampiakin.

Tutustuminen ja luottamuksen luominen molemmin puolin on keskeistä. Jos luottamusta ei saavuteta voidaan olla jatkamatta sen pidemmälle. Mikäli suhde päättyy DreamWalkerin valinnan johdosta, hän koettaa saada tilalle saatettavan hyväksymän Dreamwalkerin. Tällöin laskutetaan jo suoritetuista palveluista 60 euroa/ tunti ja mahdolliset matkakulut.

2) Kuoleman rajan ylittäminen. DreamWalker noudattaa parhaansa mukaan saatettavan toiveita kuoleman lähestyessä ja on mahdollisuuksien mukaan läsnä paitsi energeettisesti myös fyysisesti kuoleman hetkellä, jos se on saattettavan toive.

3) Yhteinen matka kuoleman jälkeen. DreamWalker on tehnyt aiemmin matkaa näillä alueilla, jonne siirrymme kuoleman jälkeen. Nyt yhteinen matka jatkuu vuorokauden ympäri, jokaisena tuntina. Intensiivistä, energeettistä läsnäoloa saatettavan kanssa DreamWalker tekee joka päivä tunnin ajan. Yhteydenpito tapahtuu tuntemalla, intuition avulla. DreamWalker virittyy saatettavan läsnäoloon ja niihin viesteihin, joita saa tältä.

Saatettava voi vaikuttaa DreamWalkeriin fyysisesti: hän voi tuntea saatettavan kaipuun läheisiään kohtaan ja maanpäällisen elämän tutuiksi tulleisiin asioihin ja fyysisiin iloihin. DreamWalker tuntee sen, mitä saatettavakin tuntee ja siksi työ on vaativaa. Tietoisuus tästä auttaa DreamWalkeria hämmentymättä ja tekemättä omaa elämäänsä hankalaksi ja sekavaksi. Kun tiedostaa, että tunteet ovat saatettavan tunteita, voi käsitellä tunteet erillä tavalla.

Saatettava voi haluta tutkia tuonpuoleisia, valtavia alueita ja kaikkea, mitä siellä tapahtuu. Kaiken tämän uuden ja välillä hämmentävänkin keskellä DreamWalker on vakaa ja varma tuki, lempeä opas, joka on saatettavan käytettävissä, hänen matkaoppaansa, joka ei kuitenkaan vaadi, ei tungettele, vaan on opas ja aina saatettavan saatavilla.

Yhteinen matka voi jatkua pari viikkoa tai jopa 2 kuukautta kuoleman jälkeen. Matka voi loppua nopeamminkin ja kestää vain pari päivää. Joskus saatettava lähtee tutkimusretkelle omille teilleen ja odotettuaan kolme vuorokautta saatettavan yhteydenottoa, DreamWalker päättää yhteisen matkan.

Kuitenkin usein matka päättyy saapumiseen Kukkien Sillalle, jonka toisella puolella saatettavan enkeliperhe on juhlistamassa hänen paluutaan pitkältä matkalta Kotiin.

Tämän hetken kauneutta on vaikea kuvailla sanoin!

Saatettava ja DreamWalker lähtevät ylittämään Siltaa yhdessä. DreamWalker ei saa ylittää koko siltaa, vaan hän kulkee sen puoleen väliin, jossa hyvästelee saatettavansa. DreamWalker ei saa koskea enkelitä, jos hän aikoo tulla jatkamaan maanpäällistä elämäänsä.

4) Matkakertomus omaisille. Matkasta jäävä konkreettinen tuotos on matkakertomus, jota DreamWalker kirjoittaa päivittäin. Tällä on omaisille hyvin suuri ja lohduttava merkitys.

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu