Kuva: Tomi Kimura

Kuva: Tomi Kimura

Suru / ote artikkelista: Kukkien Silta vie enkelikotiin/ Ultra 1.9.-2014

Minun on ollut paljon helpompi kokea rakkaan isäni menetys, koska sain olla viimeiseen saakka hänen kanssaan yhteisellä matkallamme. Äitini menetys helpottui, kun saatoin hänet DreamWalker Death kurssin aikana Enkelikotiin.

Herkkänä ihmisenä olen itsekin hämmästellyt sitä, kuinka helppoa minun on ollut puhua  heidän poismenostaan. Minun ei ole tarvinnut peittää surua tai vaieta siitä, koska suru on muuttunut iloksi ja kokemus, jonka vanhempani minulle lahjoittivat, on ollut hämmästyttävin henkinen kokemus, joka minulla koskaan on ollut. Sain pitää vanhempani näin kauan ja he poistuivat aikana, jolloin tietoisuus on mahdollistanut jälleen DreamWalkin paluun.

Unelmanani on, että kuolemasta tulee se rakkauden täyteinen, kaunis kokemus ja siirtymä, jossa enkeli palaa kotiin. Tämän vuoksi olen kouluttautunut DreamWalker Death - koulun opettajaksi, jotta mahdollisimman monella olisi tilaisuus kouluttautua omien rakkaitten läheistensä saattamiseen, muuttaa kuolemisen pelon energiaa ja ymmärtää kuka oikeastaan on ja miksi tuli maahan.

Vastauksia kysymyksiin: Kuka olen? Miksi tulin maahan?.....Löydät Tobiaksen Enkelten Matka koulun aikana. Kurssi kertoo oman matkasi Kodista Maahan.... Oletko valmis?

Jokainen on tärkeä, mahtava, suurenmoinen, kykenevä ja jokaista tarvitaan.

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu