Suuri muutos-miten eteenpäin?

Olet uusien mahdollisuuksien edessä
Kuva: Tsutomu Kimura

Olet uusien mahdollisuuksien edessä
Kuva: Tsutomu Kimura

Uusi verkkokurssi - SUURI MUUTOS - miten eteenpäin?

Kurssi auttaa selkeyttämään, mitä tapahtuu sisäisesti sinussa, biologiassa - mitä ympärilläsi tapahtuu? Saat enemmän ymmärrystä muutoksen vaikutuksista ja kuinka kohdata niitä. 

Muutos vaikuttaa biologiaasi, kuinka parantaa vastustuskykyä, ei pelkällä ruoka, juoma, liikunta, uni - nämä tavat jo tiedätkin, vaan annan uuden näkökulman, joka on jäänyt yleisesti huomioimatta. Saat tietoa myös, kuinka voi hidastaa ikääntymisprosessia? Joko kiinnostuit?

Näkökulmia kuinka elää muutoksessa? Ymmärtää kaaos uudella tavalla. Uuden ajan haasteita voi olla : liikaa valoa, alhainen itsetunto... miten nämä ilmenevät ihmisten suhtautumisessa sinuun? 

Isiksen paluu - pyhä feminiinisyys - ja tasapaino? Uskallatko puhua omaa totuuttasi vai vaikenetko? Pelkäätkö puhua siitä, mitä tunnet sydämessäsi, vai valitsetko hiljaisuuden olla puhumatta, vaikka palan tunne kurkussa kertoo muuta?

Soivatko korvasi? Itsen oivaltaminen on yksinkertaista, niin yksinkertaista, että se on unohdettu. Äänen ja aikomuksen voimaa käsitellään myös kurssilla

 Kaksi harjoitusta, joiden avulla voit nostattaa autuuden tunnetta sydämessä ja energiakentässä ja voit käyttää tuon tunteen nostattamista ihan milloin vain haluat.

Vielä lisää vastustuskyvystä ja miten tunteet vaikuttavat vastustuskykyyn ja miten voi parantaa sitä. Mikä on lapsuuden emotionaalisten mallien vaikutus? 

Kurssi ei ole vain ns.valotyöntekijälle vaan kaikille, joita käsiteltävät asiat kutsuvat. Kurssin voi edetä omaan tahtiin, koska koko materiaali on heti saatavilla. 

Olen ladannut kurssille paljon sinua auttavia latauksia, jotka vaikuttavat ja helpottavat elämääsi. Jokaisen latauksen voit itse valita halauatko sen vai et. En siis pakota sinua mihinkään, mitä et itse halua.

Olen yli 20 vuoden aikana saanut olla tukemassa monia erilaisia haasteita kohtaavia ihmisiä ja toivon, että tämän kurssin materiaali auttaa sinua voimaan paremmin.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu