Auringon laskun jälkeen, aurinko nousee....VERKKOKURSSI KUOLEMAN SIIRTYMÄVAIHEISTA
Kuva: Tomi Kimura

Auringon laskun jälkeen, aurinko nousee....VERKKOKURSSI KUOLEMAN SIIRTYMÄVAIHEISTA
Kuva: Tomi Kimura

HILJAINEN POLKU - Kuolemaa ei ole

UUSI VERKKOKURSSINI KÄSITTELEE KUOLEMAA, SIIRTYMÄVAIHETTA IHMISEN FYYSISEN KEHON KUOLEMAN JÄLKEEN NÄKYMÄTTÄMÄSSÄ MAAILMASSA.

KURSSILLA KERROTAAN mm. MUUTAMAN FIKTIIVISEN HENKILÖN SIIRTYMISTÄ VERHON TAAKSE. JOKAINEN HEISTÄ MENEE ERILAISEEN TODELLISUUTEEN OMIEN USKOMUSTENSA MUKAISESTI.

KURSSIN VOI OSTAA TÄSTÄ LINKISTÄ;

OLEN LUONUT VERKKOKURSSIN AVATAKSENI TIETOISUUTTA JA YMMÄRRYSTÄ KUOLEMASSA TAPAHTUVASTA SUURESTA SIIRTYMÄSTÄ, JOSSA PALAAMME TAKAISIN SIIHEN OLOMUOTOON, JOKA ON LUONNOLLISEMPAA MEILLE KUIN FYYSINEN OLOMUOTOMME.

KUOLEMASTA ON LUOTU ELÄMÄÄ SUUREMPI DEMONI JA SUURIN OSA SIIRTYVISTÄ JÄÄ TASOILLE, JOISTA JÄLLEENSYNTYMIEN SYKLI JATKUU JA JATKUU.... HENGET OVAT JUMISSA NÄILLÄ TASOILLA.

KURSSI ON KIRJOITETTU DREAMWALKERIN NÄKÖKULMASTA, MUTTA HENKILÖT EIVÄT OLE SAATTAMIANI HENKIÄ PAITSI ISÄNI TARINA KERTOO MEIDÄN YHTEISESTÄ MATKASTAMME KUKKIEN SILLALLE.

KURSSI ON OMISTETTU EDESMENNEILLE LUOVILLE VANHEMMILLENI, JOTKA EIVÄT ANTANEET MINUN UNOHTAA LUOVAN ILMAISUN TÄRKEYTTÄ. OLEN TÄSTÄ HEILLE IKUISESTI KIITOLLINEN.

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu