Kuinka kanavoida enkelienergia viestejä?

Levitä siipesi ja tule mukaan kurssi kokemukseen.

Levitä siipesi ja tule mukaan kurssi kokemukseen.

Uusi verkkokurssini opettaa kuinka kanavoida ja työskennellä enkelienergiaa käyttäen. Kurssilla opit välittämään viestejä itsellesi ja muille käyttäen apuna erilaisia viesti kortteja ja myös Tarot kortteja.

Käytämme Keiju Tarot ja Enkeli Tarot kortteja tulkintojen tekoon.  Molemmat kortit poikkeavat suuresti perinteisitä Tarot korteista, koska nämä kortit sisältävät keijujen ja enkeleiden kaunista, lempeää ja rakastava energiaa.

Toivottavasti pidät keijuista, minä olen aina rakastanut heidän ihanaa ja leikkimielistä energiaansa ja se korteista välittyykin.

Kurssilla käsitellään uutta ja vanhaa energiaa ja niiden välistä eroavuutta toiminnassa. Uusi energia on täällä ja vanhan energian mallit vielä leijailevat täällä mutta eivät enää toimi ja siksi on tarpeen tietää, kuinka uusi energia toimiin.

Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa ja sillä ei ole aikarajaa.

Oletko valmis kokemaan uuden energian tuomia viestejä sinulle?

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu