Itse sabotaasin voittaminen - verkkokurssi

Kuva: Tsutomu Kimura

Kuva: Tsutomu Kimura

Itsesabotointi on petollista ja sitä on hankala tunnistaa. Itsensä sabotointi on taipumus luoda ongelmia, rajoituksia, jotka estävät sinua saavuttamasta unelmiasi ja toiveitasi. Tämä ei ole syytös vaan keino herättää sinut.

Sabotoitko itseltäsi hyvän olon? Sallitko itsellesi hyvää? Käytkö päivittäin sisäistä negatiivista keskustelua itsesi kanssa?

Muutos on tarpeen, jotta päästät vanhan menemään ja sallit uuden todellisuuden tulla elämääsi. Syvälle juurtuneet pelot nousevat pintaan. Kun antaa vallan vastustamiselle, peloille ja paniikille, kehosta nousee pelkoja ja menneisyyden traumoja, jotka eivät enää palvele sinua. On aika herätä ja päästää irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua.

Kurssilla oivallat, mikä estää sinua etenemästä, mikä pidättelee sinua? Kurssilla luomassasi rauhan tilassa voit katsoa pelkoasi ja puhkaista sen, jotta voit olla kaikkea sitä, mitä sinä olet.

Aiheita kurssilla:

1) Itsensä sabotoinnin tunnistaminen 

2) Suurimmat elämän opit

3) Myrkylliset tunteet

4) Täyttymättömät tarpeet

5) Kieltäminen

6) Ehkä sinua on satutettu

7) Tiedostamattomat mallit

8) Turvallinen olo

9) Piilotettu raivo

10) Tekosyyt

11) Lahja

12) Antautuminen

13) Rauha kivun kanssa

14) Egon ja Hengen eron eheyttäminen

15) Ilmainen lahja sinulle

Haluan auttaa sinua saavuttamaan unelmia ja toiveita, jotta voit olla aidosti oma itsesi. Opit lisää itsevarmuutta ja enemmän itsestäsi. luot paremman yhteyden omaan itseesi.

Oppiminen tapahtuu oppiaiheiden ja tehtävien avulla. Tee muistiin panoja. Voit edetä omaan tahtiisi. Voit pysähtyä, tulla kuulluksi ja saat aikaan muutoksen elämässäsi. Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit edetä sinulle sopivalla tavalla.  Voit kotona oivaltaa asioita uudella tavalla itsestäsi ja pääset kosketukseen sen kanssa, mikä estää sinua saamasta unelmiasi toteutumaan. Tämä on aikaa sinulle itsellesi.

Mikä voisi olla tärkeämpää, kuin kohdata aito itsesi?

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu