Enkelille, joka sinä olet - uusi verkkokurssi

Kuva: Tomi Kimura

Kuva: Tomi Kimura

Maailma muuttuu perusteellisesti ja ehkä haluaisit vain vetää peiton korville ja jatkaa nukkumista niin kauan kunnes kaikki on taas hyvin. Nyt ei kuitenkaan ole hyvä aina nukkua vaan voit kodin rauhassa antaa aikaa itsellesi ja pohtia sitä kuka sinä oikein olet.

Olen luonut uuden verkkikurssin rakkaudesta ja kunnioituksesta kaikkia enkeliolentoja, jotka kulkivat kanssamme, tukivat ja rakastivat meitä kaikesta huolimatta, mitä täällä olemme tehneet.

Kurssilla käsitellään sitä, mitä enkelit olivat, miten he auttoivat ja mitä pystyimme oivaltamaan heidän ollessaan tukenamme. Kurssilla tulee myös esiin kysymys, miksi he ovat nyt poistuneet maasta?

Ketä nyt kanavoin, kun ei ole enkelitä? Kuka minua kuuntelee? Olenko täysin yksin?

Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa, koska saa koko materiaalin heti käyttöönsä. Toivon sinun saavan tietoa ja tarvitsemaasi apua kurssilta.

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla auttamassa ihmisiä voimaan henkisellä tasolla paremmin ja toivon sinunkin saavan tästä kurssista juuri sitä mitä tarvitset. 

Voit aina kysyä minulta lisää kurssin sisällöstä laittamalla oman kommenttisi minulle.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu